MENÜ

Takarítási tippek

Felület: Hamutartó   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Higiénikus tisztító spray

A cigarettafüst kellemetlen szaga sokáig megmarad a lakásban, ha nem fordítunk kellő figyelmet a hamutartó tisztítására. Egyszerű vizes öblítés helyett tisztítsuk Domestos higiénikus tisztító spray segítségével.

Felület: Radiátor   Szennyeződés: Por   Termékek: Higiénikus tisztító spray

A Domestos higiénikus tisztító spray-vel egyszerűen tisztíthatóak a poros, elszíneződésre hajlamos fűtéscsövek, radiátorok.

Felület: Kandalló   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

A kandalló csempéit mossa le először mosószeres vízzel, majd hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel. Az oldatot hagyja néhány percig hatni a felületen, majd mossa le.

Felület: Lámpák   Szennyeződés: Por   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

A lámpákat és csillárokat is áttörölheti Domestossal, hogy megszabaduljon a rajtuk lerakódott portól. Tisztításuk során ügyeljen a biztonságra, tisztításuk előtt mindig áramtalanítsa a világítóeszközöket és hagyja lehűlni őket.

Felület: Bútorok   Szennyeződés: Por   Termékek: Törlőkendő

A levegő tisztasága érdekében a bútorokat rendszeresen portalanítsa, törölje át Domestos higiénikus törlőkendővel. A törlőkendőt ne használja festett fa felületeken!

Felület: Padló   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

A padló tisztaságának és higiénikusságának megőrzése érdekében rendszeresen mosson fel Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel, így még a járólap elszíneződött hézagait is kifehéríthetjük.

Felület: Elektronikai eszközök   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Törlőkendő

A piszkos, szürke kábelek visszanyerik eredeti fehér színüket, ha Domestos higiénikus törlőkendővel törli át őket. Tisztítás előtt soha ne feledje kihúzni a csatlakozót a konnektorból!

Felület: Elektronikai eszközök   Szennyeződés: Por   Termékek: Törlőkendő

A számítógép, a nyomtató és a használat közben igen gyorsan bepiszkolódó billentyűzet könnyen portalanítható és tisztítható, így visszanyeri eredeti színét a Domestos higiénikus törlőkendő segítéségével. Mindig olvassa el a készülékek tisztítási útmutatóját!

Felület: Vázák   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A virágvázák, teás- és boroskancsók és egyéb üvegtárgyak higiénikus, baktériummentes tisztasága érdekében áztassa őket 2-3 percig hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerben, majd öblítse el.

Felület: Zongora   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer, Törlőkendő

A zongora bepiszkolódott, elszürkült billentyűi tiszták és fehérek lesznek, ha Domestos higiénikus törlőkendővel törli át. Elefántcsont billentyűkhöz ne használjon Domestost!

Felület: Elektronikai eszközök   Szennyeződés: Általános   Termékek: Törlőkendő

Az irodai berendezések, például a telefon, újjá varázsolhatók, ha Domestos higiénikus törlőkendővel törli le őket.

Felület: Elektronikai eszközök   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer, Törlőkendő

Rendszeres használat miatt a TV távirányítója könnyen bepiszkolódik. Valószínűleg kevés figyelmet szentelünk neki a takarítás során, ám néha-néha érdemes áttörölni a higiénikus tisztaság érdekében hígított Domestosos kendővel vagy Domestos higiénikus törlőkendővel.

Felület: Vázák   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Tovább marad friss a virágvázában a víz és így a virágok, növények is, ha pár csepp Domestost is ad a vízhez. Ez a néhány csepp a kellemetlen szagokat (amelyekért a virág vízében található mikroorganizmusok is felelősek) is tovább távol tartja.