MENÜ

Takarítási tippek

Felület: Ablak   Szennyeződés: Általános   Termékek: Higiénikus tisztító spray

A Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray segítségével könnyen áttörölheti és higiénikusan tisztává teheti az ablakpárkányokat. Először távolítsa el a szennyeződéseket, majd permetezze be, végül törölje át.

Felület: Medence   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A házban vagy a szabadban lévő medencét Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel tarthatja higiénikusan tisztán. Használja a Domestost rendszeresen. A legjobb eredményt úgy kapja, ha egy teljes éjszakán keresztül hagyja az oldatot hatni, majd reggel alaposan leöblíti.

Felület: Ruhaszárító   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A kerti ruhaszárító kötelek bepiszkolódhatnak, elszíneződhetnek az esőben és szmogban. Mossa ki hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerben, majd alaposan öblítse ki.

Felület: Kerti szerszámok   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A kerti szerszámok is gyakori tisztítást igényelnek, ha azt szeretnénk, hogy sokáig jól használhatóak és szépek maradjanak. A szennyeződések eltávolításához áztassa higított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerbe, majd törölje meg őket.

Felület: Kerti bútorok   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Higiénikus tisztító spray

A műanyag kerti bútorok gyorsan bepiszkolódnak és megszürkülnek. Mossa le őket Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray-vel, hogy visszanyerjék eredeti fehér színüket.

Felület: Házburkolat   Szennyeződés: Penész   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A padlástéri födémek gyakran penészesek. Tisztításukra, fertőtlenítésükre használjon tömény Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert és erős kefét.

Felület: Ablak   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Higiénikus tisztító spray

A redőnyök nagyon gyorsan bepiszkolódnak és elszürkülnek. Mossa le a redőnyt és a fogantyút Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray-vel, hogy visszanyerjék eredeti színüket.

Felület: Szauna   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A szauna higiénikus tisztasága rendkívül fontos. Rendszeresen tisztítsa a fafelületeket hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel.

Felület: Ablak   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Higiénikus tisztító spray

Az ablakok és ablakkeretek is egyszerűen tisztíthatóak és visszanyerik eredeti színüket, ha Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray-vel takarítja őket. Utána mindig törölje át nedves majd száraz ronggyal is.

Felület: Házburkolat   Szennyeződés: Elszíneződés   Termékek: Higiénikus tisztító spray

Az elpiszkolódott, foltos falat permetezze be Domestos higiénikus tisztító spray-vel, néhány percig hagyja rajta, majd törölje le tiszta vizes ruhával.

Felület: Kártevő   Szennyeződés: Kártevők   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel megszabadíthatja a házat a hangyáktól. Öntsön Domestost egy vattadarabra, és tegye oda, ahonnan a hangyák előbukkannak. Ha nem tudja, hol jönnek be a hangyák, mossa föl a padlót hígított Domestos-szal mindenhol, ahol előfordulnak.

Felület: Játékok és sportfelszerelések   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Higiénikus tisztító spray

Egy rövid kerékpározás esőben vagy eső után és kerékpárja máris makacs foltokkal lesz tele. A Domestos higiénikus tisztító spray segítségével azonban ezek a szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak.

Felület: Játékok és sportfelszerelések   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Facsónakok, vagy más anyagból készült csónakok fa fedélzetének tisztítására használjon Domestost fertőtlenítő hatású tisztítószert. A hígított Domestost hagyja 30 percig hatni, kivéve alumínium felületek esetében, ezeket azonnal le kell öblíteni. Ha szükséges, a tisztításhoz használjon kefét. Édesvizet vagy tengervizet egyaránt használhat.

Felület: Játékok és sportfelszerelések   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Fertőtlenítse horgászfelszerelését Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel. A Domestos elpusztítja a baktériumokat, megszünteti az elszíneződést és a kellemetlen szagokat. Áztassa be a felszerelést néhány percre hígított Domestosba, majd öblítse le.

Felület: Házburkolat   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Használjon a fa homlokzati felületek tisztítására a moha eltávolítására Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert. Zárja be az ajtókat és az ablakokat, és mossa le a felületet hígított Domestos-szal. Hagyja az oldatot 15-30 percig hatni, majd mossa le. Ha lehetséges, használjon nagynyomású vizet. Ne feledje a közelben lévő növényeket letakarni.

Felület: Kerítés   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Használjon Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert a kerítés tisztításához. Hígított Domestos-szal mossa le a kerítést, hagyja rajta 10-15 percig, majd mossa le. Ne feledje a közelben lévő növényeket letakarni.

Felület: Hűtőláda   Szennyeződés: Általános   Termékek: Higiénikus tisztító spray

Higiénikusan tisztán tarthatja a piknikhez használt hűtőládákat a Domestos-szal. Ez különösen nyáron fontos, amikor a baktériumok szaporodásának kedvez a meleg idő. Permetezze be az egész hűtőládát Domestos tisztító hatású spray-vel, majd használat előtt törölje át.

Felület: Házburkolat   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Műanyag tető tisztítására is használhatja a Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert éppúgy, mint a ház egyéb műanyag felületeihez. Mindig hígítva használja a Domestost, és hagyja 30 percig hatni.

Felület: Szemetes   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Nem csak a beltéri szemetesben, a kinti szeméttároló kukában is elszaporodhatnak a baktériumok, ezért azt is fertőtlenítse rendszeresen Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel. Fontos, hogy a kuka környékét is fertőtlenítse.

Felület: Játékok és sportfelszerelések   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Rendszeresen törölje át Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel a felfújható gyerekmedencét és a játékokat, hogy gyermekének higiénikus tisztaságot biztosítson.

Felület: Játékok és sportfelszerelések   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Szörfről, kajakról, kenuról egyaránt eltávolíthatja a baktériumokat és a moszatot, ha a hígított Domestost fertőtlenítő hatású tisztítószert 15-30 percig rajtahagyja, majd leöblíti.

Felület: Házburkolat   Szennyeződés: Penész   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Távolítsa el a ház lábazatáról a penészfoltokat és a mohát Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószer segítségével.

Felület: Szellőztető berendezés   Szennyeződés: Penész   Termékek: Higiénikus tisztító spray

Tisztítsa a szellőztető berendezés rostélyát és műanyag alkatrészeit Domestos fertőtlenítő hatású tisztító spray-vel, hogy elpusztítsa a baktériumokat és eltávolítsa a penészfoltokat.

Felület: Járólap   Szennyeződés: Makacs szennyeződések   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Tisztítsa meg a kőlépcsőket a mohától és penészfoltoktól Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószert. A szennyeződés nagyját vízzel és kefével távolítsa el, majd használjon tömény Domestost és kevesebb vizet, mint egyébként.