MENÜ

Takarítási tippek

Felület: Babakocsi   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

A babakocsi rengeteg piszkot összeszedhet az utcán, játszótéren. Ezért alaposan mossuk le és tisztítsuk meg hígított Domestos segítségével.

Felület: Padló   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

A baktériumok könnyen átkerülhetnek a földről a mászni kezdő kisbabára, ezért a padlót tartsa mindig higiénikusan tisztán. Mosson föl rendszeresen hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel, vagy a kellemes illatú Domestos általános tisztítószerrel különös figyelemmel a gyerekszoba padlójára.

Felület: Textíliák   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fehérítő

A fehér babakelengyét higiénikusan tisztán és ragyogóan fehéren tarthatja Domestos fehérítő segítségével.

Felület: Textíliák   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fehérítő

A járóka és a babakocsi textilneműjét cserélje rendszeresen. A fehér textíliák fehérítésére és fertőtlenítésére használjon Domestos fehérítőt gépi vagy kézi mosásnál is.

Felület: Textíliák   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fehérítő

A szennyes textilpelenkákat öblítse ki, majd fertőtlenítse Domestos ferhérítő segítségével. Ügyeljen rá, hogy használat előtt a pelenkák alaposan kiszellőzzenek.

Felület: Bútorok   Szennyeződés: Általános   Termékek: Törlőkendő

Az etetőszék és a pelenkázó rendszeres fertőtlenítése szintén szükséges. Ezt könnyen elvégezheti a Domestos higiénikus törlőkendő segítéségével. Mindig olvassa el a termék használati utasítását!

Felület: Járóka   Szennyeződés: Általános   Termékek: Törlőkendő, Higiénikus tisztító spray

Domestos higiénikus spray-vel permetezze be, vagy Domestos higiénikus törlőkendővel törölje le a kisbaba ágyának fa és műanyag felületeit és hagyja megszáradni, mielőtt a matracot visszahelyezné.

Felület: Bili   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Fordítson különös gondot a kisgyermek bilijére. Használat után azonnal ürítse a vécébe, mossa ki mosószeres vízzel, fertőtlenítse Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerrel, öblítse ki, és hagyja megszáradni. A fürdetéshez használt kiskádat is célszerű rendszeresen Domestos-szal fertőtleníteni.

Felület: Játékok   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer

Tisztítsa rendszeresen a műanyagjátékokat. Mossa le, áztassa hígított Domestos fertőtlenítő hatású tisztítószerben és öblítse le alaposan.