MENÜ

Takarítási tippek

Felület: Bejárati ajtó   Szennyeződés: Por   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

A bejárati ajtó egyike a legritkábban takarított felületeknek. A finomszemcsés por hatására könnyen beszürkülhet, ezért érdemes áttörölni hígított Domestos-szal.

Felület: Padló   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

Az előszoba padlójának csempéire érdemes külön figyelmet szentelni. Kintről mindenféle szennyeződést és megannyi kórokozót vihetünk be a cipőnkön, amelyek eljuthatnak az otthonunk legtávolabbi sarkába is. Némi odafigyeléssel (vegyük le a cipőnket, azzal ne járjunk a lakás többi részében) és ha hígított Domestossal mos fel megnyugtató lesz az eredmény. Sem a piszok, sem a kórokozók nem jelentenek gondot.

Felület: Cipősszekrény   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer

Különösen csapadékos időszakokban fontos a cipősszekrénynek is figyelmet szentelni, amikor takarítjuk otthonunkat. Cipőinkről a szennyeződés ugyanis az ottani felületekre is átkerülhet, érdemes áttörölni hígított Domestosos kendővel.

Felület: Kilincs   Szennyeződés: Általános   Termékek: Fertőtlenítő hatású tisztítószer, Általános tisztítószer, Törlőkendő

Ne felejtsük el időről időre a kilincseket is alaposan megtisztítani hígított Domestosos kendővel vagy Domestos higiénikus törlőkendővel.