A 2018-as programról

Szakemberek szerint a megfelelő higiénés szokások kialakítását gyerekkorban kell elkezdeni, és ebben különösen fontos az iskola szerepe.

Ha az egészséges környezet iránti igény gyermekkorban kialakul, gyermekeink felnőve maguk is átadhatják azokat saját gyermekeiknek. Ez a kampányunk fő üzenete, ezt szeretnénk idén is eljuttatni a lehető legtöbb családhoz és iskolához.

Domestos támogatás

2018-ban is elindul a Domestos Iskolamosdó Felújítási Programja, aminek keretén belül a Domestos 15 millió forinttal támogatja a hátrányos térségekben működő általános iskolák mosdófelújítását. Idén 8 iskolának nyílik lehetősége bemutatkozni pályázati anyagával az internetes szavazáson.

Ön szavaz, mi felújítunk!

Az elmúlt három év sikerei nyomán haladunk 2018-ban is, és reményeink szerint egy izgalmas, vidám kampányt követően számos iskolát tudunk felújítani. A 8 bemutatkozó iskola közül az első három legtöbb szavazatot kapott iskola felújítását garantálja a Domestos 2018 nyarán, így idén is rendkívül nagy szerepe van az Önök szavazatának.

Érvényes szavazatokat leadni 2018. március 1 – 2018. május 31. között lehetséges.

SZAVAZZON AZ ISKOLÁKRA

2018 június közepén kerül kihirdetésre a felújításra kerülő iskolák listája, amelyeket a nyári szünetben (július – augusztusban) újítanak fel szakembereink. Az iskolai mosdók átadására vélhetően szeptemberben-októberben kerül sor.

Támogassa kiválasztott iskoláját! Gyűjtsön további szavazatokat, vigye hírét programunknak családja, barátai körében!

mosdófelújítás.reblog.hu