A 2017-es programról

Iskolai körülmények javítása

Az előző évek sikerein felbuzdulva 2017-ben is megrendezte a Domestos gyártója, az Unilever Magyarország Kft. Iskolamosdó Felújítási programját, annak érdekében, hogy javítson a kisiskolások higiéniás körülményein. A program a hátrányos térségekben működő iskoláknak nyújt lehetőséget arra, hogy megfelelő iskolai körülményekhez jussanak, ezzel óvva egészségüket.

Harmadik év – további 5 iskola

2017-ben a programnak köszönhetően újabb 5 iskola mosdója újult meg, ami közel 1000 diák higiéniás körülményeinek javítását jelentette. A 10 pályázó iskola közül az alábbi 5 legtöbb szavazatot kapott iskola került ki nyertesként:

  • Bagamér-Kokad Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
  • Olaszi Általános Iskola
  • Diószegi Lajos Általános Iskola
  • Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola
  • Gubányi Károly Általános Iskola

A 2017 február 1-től április 30-ig tartó szavazási időszakban minden eladott Domestos termék után az Unilever 5 forintot ajánlott fel, amelyből a kampány végére közel 13.000.000 Ft-nyi támogatás gyűlt össze.

A domestos.hu honlapon közzé tett 10 iskolára több, mint 44.000 szavazat érkezett, ami tökéletesen mutatja a program évről-évre való népszerűségét.

Örülünk, hogy az Önök támogatásával 2017-ben is sikerült megvalósítani az iskolai mosdó felújítási programot a kisgyerekek higiéniás szokásának javítása érdekében.

A felújítás alatt

A felújított mosdók

Támogatók

mosdófelújítás.reblog.hu