MENÜ

Harc a WC ülőke körül

Mindennapi bosszantó apróság, melyben nem tudunk kompromisszumot kötni.

Minden bizonnyal amióta világ a világ, mindig is voltak és lesznek olyan ténykedések a két nem között, ami mérhetetlenül idegesíti a másikat.

Könnyen el tudom képzelni, hogy a középkorban még nem azon ment a vita, hogy melyik irányba gördüljön a WC papír, hanem mondjuk azon, hogy télvíz idején ki vigye ki az éjjeli edényt az ágy alól, majd azt hova tegye vissza.
Vita minden házasságban volt és lesz is, csak a körülményeink változtak meg. Bili híján is könnyen találunk olyan szokásokat a mindennapjainkban, amelyiket az egyik nem így, a másik pedig úgy szeret.

Mindannyiunknak ismerős a WC ülőke problematikája. A nő természetesen lehajtva használja, pontosabban használná, és annak is különösen örülne, amikor éjszaka a sötétben nem a hideg, nem éppen tiszta fajanszra kellene ülnie, ami valljuk be, különösen kellemetlen érzés és még annál is bosszantóbb.
Az erősebbik nem pedig akkor kezd el idegeskedni, amikor reggel ismét lehajtva találja a deszkát. Mivel a férfiak állva végzik a kisdolgukat - és ez nekik egyáltalán nem okoz problémát, ellenben a célzás igen -, kénytelenek felhajtani az ülőkét. A fajansszal pedig nem tudnak mit kezdeni, így akárhogy is céloznak, könnyen előfordul, hogy nem marad makulátlan a perem. Ezzel nem is lenne semmi gond, addig, amíg nagyvonalúan nem felejtkeznének meg a tisztításáról és a deszka visszahajtásáról…

És kezdődik az örök harc az ülőke körül. Egyes bátor asszonyok megpróbálják rávenni az urukat, fiaikat, hogy ülve könnyítsenek magukon. A férfiak háborognak, zsigerből ellenállnak, hiszen valamiért úgy érzik, hogy az ülve vizelés még a WC jótékony magányában is mérhetetlenül férfiatlan dolog. Abba pedig bele sem gondolnak, hogy az állva pisilés következtében nemcsak a fajansz, hanem a WC körül a fal is egyre kellemetlenebbül néz ki. Ám egyvalamivel talán rá lehet venni a férfiakat, ha nem is a deszka lehajtására, de legalább a WC tisztántartására. A Domestos Extended Power fertőtlenítő hatású tisztítószer higiénikus tisztaságot biztosít, elpusztítva minden ismert kórokozófajt. Használata igen egyszerű, nem vesz sok időt igénybe, a deszkát le sem kell hajtani hozzá! Egy mozdulat a családi békéért, nem éri meg Uraim?
Egy a tanulság, mi nők legyünk sokkal előrelátóbbak. Fiú gyerekeinket időben kezdjük el ránevelni az ülve pisilésre, az elkövetkezendő jó pár évünk telik majd kellemesebben, és idővel jövendőbeli menyünk is hálás lesz a fáradozásainkért…

A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!