MENÜ

Villantsd a fürdőszobádat!

Otthonunk harmóniája, tisztasága sok mindent elárul rólunk. Leginkább azt, hogy ügyelünk-e a részletekre.

A lakás talán legintimebb, sok figyelmet kívánó helyiségei a fürdőszoba és a mosdó. Funkciójukból fakadóan igen sok időt töltünk el bennük, családtagjainkkal egyetemben.

A fürdőszobának és a WC-nek valljuk be, egy család életében alig akadnak magányos órái. A nagy forgalomnak és a fent említett funkcióknak köszönhetően a fürdőszoba és a WC bizony hamar ’le tud robbanni’. Szebben fogalmazva, nem mindig találunk rájuk vállalható állapotban. Ami nekünk, gyakorlott háziasszonyoknak szemet szúr, afelett a család apraja és nagyja nagyvonalúan szemet huny leggyakrabban.

A családi élet másik színtere, a lakás lelke a nappali. Ez az a hely, ahol esténként és hétvégenként időzünk, ahol a vendégeket fogadjuk, ahol a nagyobb hely adta lehetőség miatt a gyerekekkel szétpakolunk, játszunk, ahol TV-bambulás közben vasalunk. Mégis a nappali az a része a lakásnak, ahol nagyobb rendet tartunk, amelyre nagyobb figyelmet fordítunk, következetesen pakolászunk, takarítunk, főleg, ha rég nem látott vendégeket várunk. Történetesen a barátnőket, vagyis az ÖTYE tagokat, akikkel nagynehezen sikerül egy délutánt leegyeztetni. A lelkes vendégváró háziaszony alaposan felkészül a „lányos délutánra”, vagyis gyakorlott szemmel pásztázza a nappalit, a konyhát és az előszobát, semmilyen apróság nem kerüli el a figyelmét, hiszen azt is tudja, hogy barátnői nem csak beszélgetnek, figyelnek is.

Gondolatai a lakás legkényesebb részére, a fürdőszobára és a WC-re terelődnek. Még csak az hiányzik, hogy szó érje a ház elejét, pontosabban fürdőjét! A sasszemű barátnők azonnal észreveszik a legapróbb szappan- és vízkőnyomot is, főleg, mint tudjuk, jó női szokás szerint biztosan meglátogatják a mellékhelyiséget is. A gyors és szisztematikus terv összeállítása után kezdődhet az alapos takarítás.

Szappanlerakódások, fogkrémnyomok, elszíneződött fajansz és csempe, hajszálak, lerakódott por a sarkokban. A helyzet szerencsére nem olyan rémes, mint amilyennek látszik. Elő a Domestossal, a szivaccsal és a felmosóval. Nem, más nem kell a takarításhoz. Hígított Domestos segítségével könnyedén eltávolíthatók a mosdón található fogkrém- és szappanlerakódások, a csempén vagy kádban lévő szennyeződések. Használja a WC-kagylóba töményen illetve hígított formában az ülőkére és a fajanszra is, végül már csak a felmosás marad, így szépül a fürdőszoba. Az eredmény gyors és látványos. A fürdőszoba csillog, a WC is ragyog, mindenütt tisztaság. Izgulni szerencsére már nem kell!

A gondos háziasszony lelke nyugodt, tudja, hogy a lakás sokat elárul róla, még ha nem is szeretné, üzen a barátnői, vendégei számára. Jó, ha tudjuk, lakásunk egészébe mi magunk lehelünk lelket, harmóniát, leginkább azzal, ha minden részletre, helyiségre egyformán ügyelünk!

A fertőtlenítő hatású tisztító spray-t alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!